Som 1. amanuensis på Kunsthøyskolen i Oslo fra 1994 – 2013 arrangerte jeg mange studieturer både for studentene, men også for medlemmene av Forskerforbundet, hvor jeg var leder i 8 år.

2013. Studietur til Biennalen i Venezia, Italia. Her den egyptiske pavllionen.

2012. Konferanse i St. Petersburg, Russland for Forskerforbundet. Det ble bl.a. besøk i Vinterpalasset og kunstakademiet, grunnlagt av Katarina den store i 1757.

2012. Arbeidsuke med studenter på Tommerup keramiske værksted, Danmark. Lærer mye om glasurer og ekstruderteknikk.

2010. Konferanse for Forskerforbundet i Lisboa, Portugal med bl.a. besøk på Museu Calouste Gulbenkian.

2010. Studietur til Cuba, for å samle inn revolusjonsplakater i silketrykk.

Foto: Haico Nitzsche

2009. Keramikkprosjekt med 10 studenter på Can Serrat, Spania. Det ferdige arbeidet – «Lavoen» med keramiske elementer.

2009. Forberedelse til samarbeid og utveksling av studenter ved Işik Universitetet i Şile ved Svartehavet, Tyrkia

2008. Konferanse for Forskerforbundet i Barcelona, Spania. Her i Parc Güell, som ble tegnet av Antonio Gaudí.

2005. Adobearkitektur, keramikk med symbolikk, metallstøping i sand, vev av menn og vandring gjennom animistiske Dogonland.

2003. OICS , Oslo International Ceramic Symposium. Jeg var direktør og leder av symposiet, hvor 25 nasjoner fra halve verden var representert. Dronning Sonja holdt åpningstalen.

2003. NCECA- konferranse (The National Council on Education for the Ceramic Arts) i San Diego, USA. Andre konferranser i regi av NCECA med studenter gikk også til Rochester, Minnesota og New York.

2000. Studietur til India med studenter og kollegaer fra SHKS gjennom byer i delstatene Gujarat og Rajasthan. Går barbeint på marmorgulvene i Taj Mahal klokken 6 om morgenen og ser solen stå opp, besøker NDI i Ahmedabad og opplever kultur i form av sitarmusikk, dans, tekstiler, mineraler og keramikk.

1995. Artist in Residence i Red Deer, Canada. Holder tale under konferransens åpningsutstilling i Calgary. Gjennom Rocky Mountains med to kunstnere fra Island – Borghildur Óskarsdóttir og Gudny Magnusdóttir.

1994 – 1995. Studietur til Peru. Vi var på rundreise i 6 uker gjennom hele landet. Vi ser balsamerte kropper i leirkrukker, besøker utgravingene av Túcume- pyramidene ved Lambayeque, Thor Heyerdahl og selvsagt Machu Pichu.

2003. Jeg ble invitert til keramikkbiennalen i Seoul, Sør-Korea og holdt tale.

2001.  Studietur med studenter til Seoul, Sør-Korea.

1999. Studietur til Weimar for et mulig utvekslingsprogram for studenter.

Her ses Goethes Haus